CINEMA LUMIÈRE

Cinema Lumière is een gezellige stadsbioscoop die zich pal in het centrum van de stad Brugge bevindt, in de site van De Republiek. 

Lumière wil zich vooral profileren als stadsbioscoop voor jong en oud en kiest voor een gevarieerde filmkeuze die alle leeftijden kan bekoren.

Alle voorstellingen van het MOOOV filmfestival Brugge gaan door in Cinema Lumière. Enkel Raketkanon plays Oldboy gaat door in Stadsschouwburg en onze openingsavond gaat door in Concertgebouw. 

Er zijn vier zalen:

  • Blauwe zaal (150 zitjes)
  • Rode zaal (75 zitjes)
  • Groene zaal (60 zitjes)
  • Vierde zaal (41 zitjes)

 

media image

Snuffel Hostel

Op zoek naar een leuke plaats om te overnachten tijdens het MOOOV Filmfestival in Brugge? Dan is Snuffel Hostel misschien wel iets voor jou! 

Snuffel vzw is een vernieuwde jeugdhostel met een capaciteit van 120 bedden. Het café met terras is een ontmoetingsplek voor (in hoofdzaak jonge) reizigers en Bruggelingen. Snuffel vzw is een sociaal-toeristisch project.

Door haar gedifferentieerd low budgetaanbod verlaagt zij de drempels voor jonge reizigers. Bijzondere aandacht gaat uit naar binnenlands sociaal toerisme : jeugdtoerisme, schoolreizen, socio-culturele verenigingen, kansengroepen,…
 

media image