MOOOV | Activiteit MEDIALAB-2

Maak jij graag filmpjes of foto’s? Heb jij een mening die je graag met de wereld deelt? Altijd al eens een bekende regisseur willen interviewen? Ben je een krak in social media? En heb je zin om eens een filmfestival te beleven voor én achter de schermen?

Wij zijn op zoek naar 15 jongeren die verslag willen uitbrengen van het MOOOV filmfestival in Lier! Ervaring is niet nodig, wel een stevige portie goesting!

Wat kan je verwachten?
Op de MEDIALABS word je helemaal ondergedompeld in de wereld van de journalistiek. Je maakt kennis met interviewtechnieken, recensies schrijven, fotografie, filmpjes maken én monteren, social media,.. Zo ontdek je wat jou het meeste ligt.Je leert er bovendien de andere festivalreporters kennen en ontdekt er het uitgebreide programma van MOOOV Filmfestival zodat je zelf kan kiezen waarover jij verslag wil uitbrengen.

Tijdens MOOOV Filmfestival (23/4-5/5/2019) krijg je gratis toegang tot alle activiteiten, zowel voor als achter de schermen. Je krijgt de kans om als eerste regisseurs te spreken, ontmoet het hele MOOOV-team en gaat op ontdekking op de verschillende locaties. Je zorgt er mee voor dat de hele wereld MOOOV Filmfestival leert kennen.

Materiaal (camera, statief, fototoestel, laptop,..) is voorzien. Eigen materiaal mag je meebrengen.

Prijs: gratis
Inschrijven verplicht via mooov@lier.be vóór 5 april.

Praktisch

 • Locatie
  PACT
  Hazenstraat 53, 2500 Lier
 • Datum
  za 13 april 2019
 • Uur
  13:00