MOOOV | Activiteit Familiedag

Tijdens het festival kunnen kinderen niet alleen heerlijk genieten van de mooiste familiefi lms, ze kunnen ook creatief aan de slag in onze workshops. Het aantal plaatsen is beperkt: koop dus snel je workshopkaartje!

Binti
Ontdek de ontluikende vriendschap tussen Binti, een vlogster, en Elias, die dol is op Okapi’s. Ontdek meer over Binti.

Na de film is er een workshop vloggen. Tijdens deze workshop leer je eigen vlogs maken. 8 tot 12 jaar.  Koop hier je ticketje

Chuskit
Een waargebeurd verhaal over een moedig meisje dat zich niet zomaar gewonnen geeft. Ontdek meer over Chuskit.

Na de film is er een workshop waarbij je een kleurig zandtapijt maakt. Met gekleurd zand toveren we het terras van De Republiek om tot een prachtig schilderij, net zoals de monniken in de film. 8 tot 11 jaar.  Koop hier je ticketje.

Dilili in Parijs
Trek mee op avontuur door Parijs met Dilili en Orel en ontmoet heel wat beroemdheden van weleer. Ontdek meer over Dilili in Parijs.

Kortfilms voor kleuters - een streepje meer
De een heeft een streepje meer, de ander een opvallend kleurtje, samen doen ze heel bijzondere dingen… Ontdek meer over Kortfilms voor kleuters - een streepje meer.

Pahuna: The Little Visitors
Sla samen met Pranay, Amrita en hun babybroertje op de vlucht in het bos. Ontdek meer over Pahuna: The Little Visitors.

Voor de film is er een workshop 'Geluidenconcert'. Leer zelf een geluidenconcert maken bij een kortfilm. Die draaien we voor de film, in de grote zaal, en jullie geven live het geluidenconcert! 6 tot 8 jaar. Koop hier je ticketje

 

5 euro per film met workshop

Praktisch

 • Locatie
  Lumière
  Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge
 • Datum
  za 27 april 2019
 • Uur
  10:30