CinéBib Zomerevents

Gratis openluchtcinema in samenwerking met de lokale bibliotheek en de provincie West- of Oost-Vlaanderen. Het volledige programma ontdek je hieronder!

 

Vrijdag 7 juli: Staden

De bibliotheek van Staden toont aan het oud stationsgebouw de meeslepende muzikale jazzthriller Whiplash. Iedereen welkom vanaf 20u voor een hapje en een drankje!

Maandag 14 augustus: Ieper

De bibliotheek van Ieper kiest voor Viggo Mortensen in de rol van 'vader van de eeuw' in het heerlijke Captain Fantastic. Iedereen welkom vanaf 19u30 voor een hapje, een drankje en een streepje muziek!

Vrijdag 25 augustus: Wervik

De bibliotheek stelt het nieuwe filmseizoen van Ciné Forum voor met een vertoning in openlucht van D'Ardennen, de bijzonder spannende Vlaamse thriller van Robin Pront. 

Zaterdag 26 augustus: Avelgem

Kom samen met de bibliotheek van Avelgem genieten van zomerse hapjes, sangria, sfeervolle muziek en zuiderse dans. Na zonsondergang trakteren we je op de gratis voorstelling in openlucht van Gloria, een zoete film over een vrouw op zoek naar geluk.

Zaterdag 2 september: Dentergem

Trek er samen met de bibliotheek van Dentergem op uit voor een avondje Parijs in het Hondiuspark in Wakken. Na zonsondergang kan je genieten van Vincent, een sterk staaltje Vlaamse cinema met een ijzersterke cast. 

Vrijdag 8 september: Zele

Samen met de bibliotheek van Zele tonen we, gratis in openlucht, het overheerlijke Captain Fantastic, een soms verrassende, soms hilarische maar altijd hartverwarmende film met een onweerstaanbare Viggo Mortensen als 'Vader van het jaar'. 

Zaterdag 9 september: Buggenhout

Kom samen met de bibliotheek van Buggenhout vanaf 18u smullen aan 'De Langste Tafel' en geniet na zonsondergang van het wondermooie adoptie-epos Lion met oa. Nicole Kidman en Dev Patel.