Ieder jaar selecteren vijf jongeren uit het vijfde en zesde middelbaar hun favoriete film uit de competitie van het MOOOV Filmfestival in Brugge. 

Ben je tussen de 16 en 18 jaar, kijk je graag naar film en loop je over van goesting om eens in een jury te zetelen? 

Dan zoeken we jou! 

Je kan MOOOV volledig gratis meemaken! Ook dit jaar zoeken de jongens en meisjes van het jongerencollectief PLATFORM een jongerenjury. 

Lijkt dit iets voor jou? Kom dan op zondagochtend 18 februari om 10u30 naar de ontbijtfilm van PLATFORM in De Snuffel. 

Wil je er bij zijn? Heb je een vraag?

Stuur dan als de bliksem een mailtje naar seppe.vanhaecke@mooov.be om je in te schrijven of je vraag te stellen!

 

 

media image

Wat is dat?

 

Marie-Julie vertelt in het kort over haar ervaring op het festival van 2017. 

Liters gratis Bionade, DIY jarfood, cotton shirts (met name tag), vrienden voor het leven en -niet te vergeten- de beste selectie films van het jaar! Wonderlijke kansen om te netwerken met regisseurs en aceurs van over de hele wereld over een glaasje wijn in De Republiek. Van de Brugse kasseien naar Mexico-Stad, naar een Indiaas klooster en van de meest twisted kunstfilms terug naar de realiteit. Netwerken en mailadressen uitwisselen met wereldreizigers en indommelen op de Stay Awake met het geroezemoes van een Japanse zwartwitfilm op de achtergrond. Overal van op de eerste rij het spektakel kunnen waarnemen. 

 

Met andere woorden: een weekje lang co-oudernschahp met een nieuw samengestelde filmfamilie. Vol pijn in het hart geven wij, jullie 'nieuwe adoptiekinderen van MOOOV' hier de kans om deze fantastische week ook te ervaren. Hierbij een warm welkom van de 'gepensioneerde' aan de gloednieuwe jongerenjury van het MOOOV Filmfestival 2018!

PLATFORM

PLATFORM is het jongerencollectief van MOOOV en Cinema Lumière in Brugge. Ontdek ze hier!